pondelok, 1. marca 2010

Bohaté hrianky

Bohaté hrianky - recept
starší chlieb
vajcia, tvrdý syr
šunková saláma
cesnak, kečup, soľ
zelenina na obloženie
olej na opekanie

Krajce staršieho chleba opečieme na oleji alebo suchej panvici z obidvoch strán, ako keď robíme klasické hrianky. Potom ich potrieme cesnakom a trochu osolíme. Navrch dáme opražené plátky šunky a na každý plátok chleba pripravíme po jednom volskom oku, ktorým prekryjeme salámové obloženie. Všetko zahorúca posypeme strúhaným syrom, pokvapkáme kečupom a ozdobíme čerstvou zeleninou.
Doba prípravy:
Bohaté hrianky - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore