piatok 29. januára 2010

Fašírky z mletého mäsa

Fašírky z mletého mäsa - recept
500 g bravčového mletého mäsa
1 balíček sójových kociek (nemusia byť)
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 vajce, nové korenie (mleté)
mleté čierne korenie
majorán, vegeta, drvená rasca, soľ
2 rožky namočíme do mlieka

Sójové kocky zalejeme vriacou vodou, necháme ich napučať asi 30 minút, potom ich vyžmýkame a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Cibuľu, cesnak a vyžmýkané rožky tiež pomelieme a pridáme k bravčovému a sójovému mäsu.
Všetko spolu dobre vymiešame, pridáme koreniny a ak máme zmes redšiu, tak pridáme hladkú múku (podľa potreby zmes musí držať pokope) a znova premiešame. Necháme na chladnom mieste stáť do druhého dňa.
Z masy formujeme fašírky ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji z obidvoch strán.
Doba prípravy:
Fašírky z mletého mäsa - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore