piatok, 29. januára 2010

Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina - recept
1 hrnček hrubej múky (1 hrnček = 220 ml)
1 hrnček polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
1 hrnček mlieka
0,5 hrnčeka oleja
2 vajcia, soľ
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
500 g sezónneho ovocia

Múku preosejeme s práškom do pečiva, pridáme cukor, mlieko, olej, vajcia, štipku soli a dôkladne vymiešame. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Ovocie umyjeme, necháme odkvapkať, zbavíme stoniek prípadne kôstok, poukladáme na cesto a koláč dáme na polhodinu piecť do vyhriatej rúry.
Hotovú bublaninu posypeme práškovým cukrom alebo pokvapkáme roztopenou čokoládou.
Doba prípravy:
Hrnčeková bublanina - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore