nedeľa 7. novembra 2010

Kuracia pečeň v cestíčku

Kuracia pečeň v cestíčku - recept
1 balík kuracích pečienok (mrazené alebo čerstvé - 500g)
2 vajcia
1 lyžica sójovej omáčky
1-2 lyžice oleja do marinády, plus na pečenie
1 lyžica mletej červenej papriky
1 lyžica horčice
2 lyžice škrobovej múčky (kukuričnej alebo zemiakovej)
soľ

Kuraciu pečeň očistíme (necháme v celku – nekrájame), umyjeme a dáme na sito odkvapkať. Z vajec, sójovej omáčky, oleja, mletej papriky, horčice a škrobovej múčky vymiešame cestíčko. Namočíme doň pripravené kuracie pečienky a necháme v chlade odležať cez noc do druhého dňa, prípadne aspoň 2 hodiny. Do panvice s rozohriatym olejom, lyžicou kladieme odležané pečienky aj s cestíčkom a opekáme z každej strany. Po upečení trošku osolíme a podávame s ryžou alebo rôzne upravenými zemiakmi a šalátom. Chutné sú aj studené s chlebom.
Doba prípravy:
Kuracia pečeň v cestíčku - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore