nedeľa, 18. júla 2010

Pangassius na dva spôsoby

Pangassius na dva spôsoby - recept
600 g pangassia (môže byť aj iná ryba)
citrónová šťava
soľ, korenie na ryby
2 – 3 lyžice masla
olej na opekamie

Rybie filé umyjeme studenou vodou, necháme odkvapkať, osolíme, posypeme korením na ryby, jemne pokvapkáme citrónovou šťavou a v panvici na troche horúceho oleja s kúskom masla krátko opečieme z obidvoch strán. Podávame s opekanými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Doba prípravy:

Pangassius na dva spôsoby - recepty
Druhý spôsob
600 g pangassia
polohrubá múka
mletá červená paprika, drvená rasca
trocha vegety, soľ

Rybu tak isto umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, jemne posypeme korením na ryby a obalíme v zmesi múky, červenej mletej papriky, drvenej rasce a vegety. Takto obalené porcie poukladáme do vymasteného pekáča, obložíme kúskami masla, vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Počas pečenia polievame rybu roztopenou maslovou šťavou. Podávame so zemiakmi s citrónom, omáčkami a s rôznymi šalátmi.
Doba prípravy:

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore