piatok 29. januára 2010

Paradajky vo vlastnej šťave

Paradajky vo vlastnej šťave - recept
tvrdé zrelé domáce paradajky

Ľubovoľný počet tvrdých zrelých domácich paradajok.
Umyjeme, nakrájame na štvrťky a tesno naukladáme do pohárov, potlačíme a uzavrieme. Sterilizujeme 20 minút a pod dekou necháme vychladnúť.

Tieto paradajky, keď prepasírujeme cez sitko, tak máme výborný pretlak do polievky a omáčky.
Paradajky pred nakladaním môžeme zbaviť šupky. Tieto sú vhodné na prípravu mletého mäsa, prípadne si v zime uvaríme domácu paradajkovú omáčku - Arrabiata, ktorá je skvelá na varené a zapekané cestoviny.
Doba prípravy:
Paradajky vo vlastnej šťave - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore