nedeľa 14. marca 2010

Perníkový koláč

Perníkový koláč - recept
300 g práškového cukru
1,5 dl oleja, 2 vajcia
400 g hladkej múky
hrsť hrozienok
1 lyžička škorice
2 lyžičky kakaa
1 balíček perníkového prášku do pečiva
500 ml mlieka
malinový lekvár

Múku zmiešame s perníkovým práškom do pečiva, pridáme cukor, kakao, škoricu, vajcia, olej, mlieko, hrozienka a všetko spolu dobre vymiešame. Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech, dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180°C a pečieme cca 30 minút. Upečený koláč necháme vychladnúť, potrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou.
Doba prípravy:
Perníkový koláč - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore