utorok, 31. augusta 2010

Zapečené kuracie prsia v syre a smotane

Zapečené kuracie prsia v syre a smotane - recept
1 kg kuracích pŕs
300 g strúhaného syra
3 vajcia
300 ml smotany na šľahanie
hladká múka, mleté čierne korenie, soľ

Kuracie prsia pokrájame na rezne jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Obalíme v múke, vajíčkach a v strúhanom syre. Obalené mäso poukladáme do trocha vymastenej ohňovzdornej nádoby a polejeme smotanou na šľahanie. Prikryjeme alobalom, dáme do vyhriatej rúry a pečieme pri strednej teplote asi 40 min. Ako príloha je vhodné zemiakové pyré, zeleninová ryža alebo zeleninový šalát.
Doba prípravy:

TIP: Jedlo môžeme ochutiť aj jablkom, alebo vínom. Dostaneme ešte aromatickejšiu špecialitu.
Zapečené kuracie prsia v syre a smotane - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore