piatok 29. januára 2010

Zaváraná cvikla

Zaváraná cvikla - recept
3 kg cvikly
celá rasca
chren

Sladkokyslý nálev:
5 l vody
1 l octu
1 deko
1 kg kryštálového cukru (podľa chuti)

Chren očistíme a nastrúhame.
Cviklu umyjeme, dáme do hrnca, zalejeme vodou a uvaríme domäkka. Scedíme ju, ešte teplú ošúpeme a pokrájame na hranolčeky alebo na kocky. Naložíme do pohárov, pridáme chren, navrchu posypeme rascou a zalejeme teplým sladkokyslým nálevom. Poháre uzavrieme a sterilizujeme 10 minút.
Doba prípravy:
Zaváraná cvikla - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore