sobota 11. decembra 2010

Morčacie rezne v cesnakovom cestíčku

Morčacie rezne v cesnakovom cestíčku - recept
400 g morčacích pŕs
hladká múka
mleté biele korenie
bylinková soľ, olej

Cesnakové cestíčko:
2 vajcia
5 lyžíc mlieka
4 strúčiky cesnaku
strúhanka, vegeta
mleté čierne korenie, soľ

Umyté a osušené morčacie prsia nakrájame na rezne, zľahka naklepeme, osolíme bylinkovou soľou a okoreníme.
Cestíčko: Vajcia rozšľaháme s mliekom, pridáme prelisovaný cesnak, vegetu, soľ,mleté čierne korenie (podľa chuti) a strúhanku. Vypracujeme tuhšie cestíčko.
Morčacie prsia najprv obalíme v hladkej múke a potom v cesnakovom cestíčku. Vyprážame na rozohriatom oleji dozlatista.
Podávame s dusenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.
Doba prípravy:
Morčacie rezne v cesnakovom cestíčku - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore