štvrtok, 27. januára 2011

Mrkva ako mäso

Mrkva ako mäso - recept
400 g mrkvy
1 menší zeler
1 veľká cibuľa
2 lyžice Flory
soľ
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
1 lyžička maizeny

Mrkvu očistíme, umyjeme a pokrájame na hrubšie kolieska. Cibuľu pokrájame nadrobno. V hrnci zohrejeme Floru, opražíme na nej cibuľu, pridáme mrkvu, očistený a nahrubo postrúhaný zeler a krátko popražíme. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme domäkka.
Pridáme mletú červenú papriku a maizenu rozmiešanú vo vode. Dobre premiešame a necháme povrieť, aby šťava zhustla. Podávame s ryžou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Mrkva ako mäso - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore