sobota, 20. novembra 2010

Mrkvová nátierka

Mrkvová nátierka - recept
2 veľké mrkvy
200 g mäkkej salámy
4 vajcia uvarené na tvrdo
220 ml tatárskej omáčky
soľ
mleté čierne korenie, citrónová šťava

Očistenú mrkvu najemno nastrúhame, pridáme nadrobno nakrájanú salámu a vajíčka. Všetko spolu zmiešame s tatárskou omáčkou. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Necháme odležať na chladnom mieste a servírujeme s tmavým pečivom.
Doba prípravy:
Mrkvová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore