pondelok 1. februára 2010

Strúhané jablká na zimu

Strúhané jablká na zimu - recept
ľubovoľné množstvo jabĺk
citrónová šťava
2 - 3 lyžice kryštálového cukru na 1 pohár (0,7 dl)

Z jabĺk odstránime poškodené časti, očistíme, umyjeme a postrúhame na hrubšom strúhadle. Pokvapkáme citrónovou šťavou, zasypeme cukrom, premiešame a natlačíme do vysterilizovaných pohárov - prebytočnú šťavu odlejeme a zužitkujeme na osvieženie. Naplnené poháre uzavrieme a sterilizujeme 10 minút od bodu varu alebo v rúre pri teplote 85°C na 25 minút.
Doba prípravy:
Strúhané jablká na zimu - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore