štvrtok 14. októbra 2010

Vyprážané kelové listy

Vyprážané kelové listy - recept
8 kelových listov
8 plátkov tvrdého syra
8 plátkov šunkovej salámy
2 vajcia, soľ
hladká múka a strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie

Kelové listy umyjeme a povaríme v osolenej vode 5 až 6 minút, scedíme a ochladíme v studenej vode. Preložíme na dosku, hrubšie časti mierne naklepeme, aby boli poddajné.
Na každý list dáme plátok syra, koliesko salámy, zvinieme a okraje zakladáme, spojíme špáradlom alebo ihlou. Závitky obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajíčkach, v strúhanke a vypražíme.
Podávame so zemiakovou kašou alebo inak upravenými zemiakmi.
Doba prípravy:
Vyprážané kelové listy - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore