utorok, 27. apríla 2010

Zelerová nátierka s vajíčkami

Zelerová nátierka s vajíčkami - recept
1 zeler
1 menšia cibuľa
2 natvrdo uvarené vajíčka
3 lyžice kyslej smotany
soľ
nadrobno posekaný kôpor alebo petržlenová vňať

Očistený a umytý zeler jemne postrúhame, pridáme kyslú smotanu, postrúhanú cibuľu, podľa chuti osolíme a zľahka premiešame. Potom vmiešame nadrobmo pokrájané uvarené vajíčka. Hotovú nátierku dochutíme nadrobno posekaným kôprom alebo petržlenovou vňaťou a vložíme na pár hodín do chladničky, aby sa suroviny spojili.
Doba prípravy:
Zelerová nátierka s vajíčkami - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore