štvrtok, 3. júna 2010

Zemiakovo-rybacie tyčinky

Zemiakovo-rybacie tyčinky - recept
5 zemiakov
1 konzerva rýb v oleji
1 hrnček jemných ovsených vločiek (cca 220 ml)
2 vajcia
soľ, mleté čierne korenie
hladká múka, 2 vajcia a strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie

Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a postrúhame.
Pridáme ryby aj s nálevom, vločky, 2 vajcia, osolíme a okoreníme. Masu dôkladne premiešame a vytvarujeme tyčinky. Obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke.
Olej na vyprážanie rozpálime vo väčšom hrnci (najlepšie je fritovací hrniec) a tyčinky v ňom dozlatista vypražíme z oboch strán. Vyberieme, necháme odkvapkať na papierovej utierke a podávame so zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:
Zemiakovo-rybacie tyčinky - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore