pondelok 16. augusta 2010

Ovčiarske rezne

Ovčiarske rezne - recept
4 hrubšie bravčové rezne
50 g šunky
3 vajcia
120 g bryndze
mletá červená paprika
soľ, mleté čierne korenie
hladká múka, 2 vajcia a strúhanka na obaľovanie
olej

Na troche oleja popražíme nadrobno pokrájanú šunku, trochu ju posypeme mletou červenou paprikou, pridáme rozšľahané vajíčka, rozmrvenú bryndzu a za stáleho miešania pripravíme praženicu.
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a na každý plátok mäsa do stredu dáme praženicu. Mäso preložíme a upevníme špáradlom.
Obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke. Vyprážame z oboch strán vo väčšom množstve oleja.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:

Poznámka: Ak je bryndza slaná, tak mäso nesolíme.
Ovčiarske rezne - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore