pondelok, 15. novembra 2010

Kuracie prsia s hroznom

Kuracie prsia s hroznom - recept
700 g kuracích pŕs
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
vegeta
mletá červená paprika
hladká múka, olej
3 menšie cibule
500 g hrozna
350 ml sladkej smotany
soľ

Kuracie prsia nakrájame na plátky, jemne naklepeme, posypeme mletým čiernym korením, grilovacím korením a vegetou. Pripravené mäso obalíme v hladkej múke zmiešanej s červenou paprikou a v panvici na horúcom oleji prudko opečieme z oboch strán. Opečené rezne odložíme na teplé miesto.
Na panvici zohrejeme trochu oleja a opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme bobule hrozna rozkrojené na polovičky a chvíľu podusíme. V smotane rozmiešame 1 PL hladkej múky a zalejeme na udusené hrozno. Ešte krátko povaríme, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Hotovou omáčkou polievame opečené kuracie rezne a podávame so zeleninovou ryžou.
Doba prípravy:

Poznámka: Na tanieri si môžeme omáčku pokvapkať citrónovou šťavou.
Kuracie prsia s hroznom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore