štvrtok 23. decembra 2010

Medvedie labky

Medvedie labky - recept
400 g hladkej múky
150 g práškového cukru
250 g masla
1 vajce
120 g mletých orechov
strúhaná citrónová kôra
mleté klinčeky podľa chuti
mletá škorica podľa chuti

Múku zmiešame s práškovým cukrom, pridáme mleté orechy, citrónovú kôru, klinčeky, škoricu, vajíčko a zmäknuté maslo. Vypracujeme hladké cesto, z ktorého odoberáme po kúskoch a natlačíme do formičiek. Poukladáme na suchý plech, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme cca 15 - 20 minút. Ešte teplé obalíme v práškovom cukre.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Medvedie labky - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore