pondelok, 13. decembra 2010

Mrakové mäso

Mrakové mäso - recept
4 plátky kuracieho alebo morčacieho mäsa
bylinková soľ
hladká múka
2 strúčiky cesnaku
olej
mrazený hrášok
sójová omáčka
zemiaky

Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky osolíme a dáme variť.
Plátky mäsa nakrájame na kocky, osolíme bylinkovou soľou, pridáme prelisovaný cesnak, premiešame a obalíme v hladkej múke.
Na panvici rozohrejeme olej a mäsové kocky na ňom postupne prudko opečieme. Tým vznikne mrakové mäsíčko.
Uvarené zemiaky zmiešame s mrazeným hráškom, pokvapkáme sójovou omáčkou a podávame.
Doba prípravy:
Mrakové mäso - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore