pondelok, 20. decembra 2010

Pivná bryndzová nátierka

Pivná bryndzová nátierka - recept
100 g bryndze
100 g masla
2 ČL mletej červenej papriky
2 ČL plnotučnej horčice
2 PL svetlého piva
mletá rasca a nasekanú pažítku

Bryndzu zmiešame s maslom, pridáme sladkú červenú papriku, horčicu, pivo a všetko spolu dobre vymiešame. Dochutíme mletou rascou a podľa chuti osolíme (ak je bryndza slaná, už nesolíme). Podávame na tmavom chlebe a posypeme nasekanou pažítkou.
Doba prípravy:
Pivná bryndzová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore