sobota, 22. januára 2011

Pastasciutta

Pastasciutta - recept
500 g mletého mäsa
400 g cestovín (špirálky)
2 cibule
mletá červená paprika
majorán, soľ
olej

Cibuľu pokrájame nadrobno a na oleji ju speníme, pridáme mleté mäso, premiešame a chvíľu ho opažíme. Opražené mäso osolíme, pridáme mletú červenú papriku (asi 3 ČL), premiešame, podlejeme vodou, prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka tak, aby sa voda odparila. Nakoniec mäso ochutíme majoránom.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Do hotového mäsa postupne pridávame uvarené cestoviny a premiešame. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom a ako prílohu podávame zeleninový šalát.
Doba prípravy:
Pastasciutta - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore