streda, 23. februára 2011

Jablkové lievance

Jablkové lievance - recept
160 g hrubej múky
300 g strúhaných jabĺk
80 g práškového cukru
200 ml mlieka
2 vajcia
1 lyžička prášku do pečiva
škoricový cukor, olej

Mlieko, práškový cukor a žĺtky vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a tuhý sneh z bielkov. Premiešame a nakoniec vmiešame najemno postrúhané jablká.
Na panvici s jamkami pečieme z oboch strán na malom množstve oleja malé lievance. Podávame ich teplé, posypané škoricovým cukrom, prípadne potrieme džemom, posypeme tvarohom a škoricou. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Jablkové lievance - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore