sobota, 19. februára 2011

Nátierka z tuniaka

Nátierka z tuniaka - recept
2 plechovky tuniaka v oleji
1 menšia cibuľa
2 PL tatárskej omáčky
2 PL horčice
1 PL kečupu
1 vajce uvarené na tvrdo
100 g taveného syra
soľ, korenie

Cibuľu a vajce nakrájame nadrobno. Pridáme tuniaka z plechovky (olej vylejeme), tatársku omáčku, horčicu, kečup, tavený syr a všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič a pred podávaním posypeme nadrobno posekaným kôprom.
Nátierka je najlepšia na druhý deň, keď odleží v chladničke.
Doba prípravy:
Nátierka z tuniaka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore