piatok, 18. februára 2011

Vyprážaný pangassius s orechmi

Vyprážaný pangassius s orechmi - recept
800 g pangassia
120 g strúhanky
50 g mletých orechov
2 - 3 vajcia
1 citrón
hladká múka na obaľovanie
soľ, mleté čierne korenie
olej

Filé z pangassia pokrájame na plátky široké 5 až 6 cm. Pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme, obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke zmiešanej s mletými orechmi a na rozohriatom oleji pomaly vypražíme z oboch strán dozlata. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:
Vyprážaný pangassius s orechmi - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore