sobota, 19. marca 2011

Šalát z čínskej kapusty

Šalát z čínskej kapusty - recept
1 čínska kapusta
1 väčšia mrkva
200 g kukurice
2 - 3 strúčiky cesnaku
1 - 2 lyžice olivového oleja
1 - 2 paradajky
morská soľ
2 - 3 PL bieleho vínneho octu
1 ČL agáve sirupu podľa chuti

Pripravíme si zálievku: Do bieleho vínneho octu, pridáme agáve sirup a dôkladne rozmiešame.
Čínsku kapustu nakrájame nadrobno, mrkvu očistíme a postrúhame na hrubom strúhadle.
Najprv do kapusty, pridáme olivový olej, premiešame a necháme chvíľu postáť, aby kapusta jemne zmäkla. Potom pridáme mrkvu, scedenú kukuricu, očistený a prelisovaný cesnak, paradajky nakrájané na mesiačiky, osolíme a nakoniec polejeme pripravenou zálievkou. Všetko spolu dôkladne premiešame, prikryjeme a necháme chvíľu postáť, aby sa suroviny spojili.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Šalát z čínskej kapusty - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore