piatok, 29. apríla 2011

Pečienková nátierka

Pečienková nátierka - recept
300 g kuracej pečene
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
2 vajcia uvarené na tvrdo
mletá červená paprika
soľ, mleté čierne korenie
horčica, olej
1 lyžica tatárskej omáčky

Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme nakrájanú pečeň a za stáleho miešania všetko spolu chvíľu popražíme. Potom posypeme mletou červenou paprikou, preniešame, podlejeme vodou a dusíme domäkka približne 15 minút tak, aby sa voda vyparila. Zmes necháme vychladnúť, potom pomelieme na mäsovom mlynčeku aj s vajíčkami, pridáme soľ, korenie, horčicu, tatársku omáčku (podľa chuti) a všetko spolu dobre premiešame. Nátierku natrieme na plátky bieleho chleba a podávame s čerstvou zeleninou.
Doba prípravy:
Pečienková nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore