piatok, 8. apríla 2011

Prekladané toasty s ananásom

Prekladané toasty s ananásom - recept
12 plátkov toastového chleba
12 plátkov šunky
6 plátkov syra
6 koliesok ananásu z konzervy
1 dl sladkej smotany
4 vajcia
100 g strúhaného syra
maslo a strúhanka

Menší plech nahrubo vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Na dno tesne vedľa seba poukladáme 6 chlebíkov. Na každý dáme plátok šunky, syra, koliesko ananásu, znova dáme plátok šunky a prikryjeme plátkom chleba, ktorý trochu pritlačíme. Vajcia rozšľaháme so smotanou, vylejeme na pripravené chlebíčky, potom posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť na 15 minút do vyhriatej rúry na 160°C. Zapečené toasty prekrojíme na trojuholníky a podávame teplé s rôznou zeleninou.
Doba prípravy:
Prekladané toasty s ananásom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore