streda 27. apríla 2011

Údené bravčové mäso v kapuste

Údené bravčové mäso v kapuste - recept
400 g údeného bravčového mäsa (krkovička, karé, pliecko)
600 g kyslej kapusty
olej, grilovacie korenie
oregano

Ak sú dlhé strapce, kapustu poprekrajujeme. Údené bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na hrubšie plátky. Zapekaciu misu potrieme olejom, navrstvíme polovicu kapusty, ktorú posypeme grilovacím korením a oreganom. Na kapustu poukladáme plátky mäsa, prikryjeme zvyšnou kapustou, znova posypeme grilovacím korením a oreganom. Podlejeme trochu vody, zapekaciu misu prikryjeme alobalom, dáme do vyhriatej rúry na 180°C a dusíme domäkka približne 60 minút. Podávame so zemiakovou kašou.
Doba prípravy:
Údené bravčové mäso v kapuste - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore