štvrtok, 21. apríla 2011

Vínové kolieska

Vínové kolieska - recept
1 Palmarín
300 g hladkej múky
7 PL bieleho vína
práškový a vanilínový cukor na obaľovanie

Do preosiatej múky nastrúhame Palmarín trochu to spolu zapracujeme, pridáme biele víno a vypracujeme hladké, lesklé cesto. Cesto zabalíme do fólie a dáme na 30 až 40 minút do chladničky. Vychladnuté cesto rozdelíme na dve polovice a na pomúčenej doske ho vyvaľkáme na hrúbku 3 - 4 mm. Pomocou formičiek vykrajujeme kolieska, srdiečka alebo iné tvary, ktoré poukladáme ďalej od seba na suchý plech. Vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme cca 10 minút. Po upečení ešte teplé kolieska obaľujeme v zmesi práškového a vanilínového cukru.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Vínové kolieska - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore