piatok, 13. mája 2011

Bryndzová nátierka s nakladanou uhorkou

Bryndzová nátierka s nakladanou uhorkou - recept
200 g bryndze
5 trojuholníkov taveného syra
1 PL masla
3 PL tatárskej omáčky
5 nakladaných uhoriek
3 jarné cibuľky

Bryndzu, syr a maslo vymiešame ponorným mixérom. Pridáme tatársku omáčku, nadrobno nakrájané uhorky a nakoniec nadrobno nakrájané cibuľky. Všetko spolu premiešame. Nátierku natrieme na čerstvý chlieb alebo pečivo a obložíme čerstvou zeleninou.
Doba prípravy:

Poznámka: Na obmenu receptu nátierku si môžeme pripraviť aj s vajíčkami. Dve vajíčka uvaríme natvrdo, ktoré schladíme, olúpeme a posekáme nadrobno. Pridáme 80 g zmäknutého masla, 1 nadrobno nakrájanú cibuľu, štipku mletej rasce, 200 g bryndze a všetko spolu dobre vymiešame. Nátierku ochutíme nasekanou pažítkou a podľa chuti pridáme mletú červenú papriku a štipku soli.
Bryndzová nátierka s nakladanou uhorkou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore