pondelok, 9. mája 2016

Pikantná bryndzová nátierka

Pikantná bryndzová nátierka - recept
200 g pravej ovčej bryndze
1 menšia červená paprika
2 PL hustého bieleho jogurtu
mletá červená paprika, soľ (podľa chuti)
na ozdobu pažítka alebo jarná cibuľka

Papriku očistíme, nakrájame na menšie kocky, pridáme bryndzu, jogurt, mletú červenú papriku (som nedala) a všetko spolu rozmixujeme. Podľa chuti osolíme, prípadne okoreníme, premiešame a hotovú nátierku odložíme na chvíľu do chladničky, aby sa suroviny chuťovo spojili.
Nátierku natrieme na tmavý celozrnný chlieb alebo pečivo, posypeme nasekanou pažítkou, prípadne zelenou vňaťou z jarnej cibuľky a podávame s čerstvou zeleninou a ľadovým šalátom.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Pikantná bryndzová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore