sobota, 4. júna 2011

Slonie žrádlo

Slonie žrádlo - recept
500 g šunkovej salámy
3 kyslé uhorky
3 vajcia uvarené natvrdo
370 ml sterilizovaný hrášok s mrkvou
225 ml Majolenky
3 PL oleja
2 PL kečupu
4 ČL plnotučnej horčice
1/2 ČL mletej chilli papriky

Kečup zmiešame s olejom, horčicou a chilli, vo vodnom kúpeli prevaríme a necháme vychladnúť.
Medzitým salámu nakrájame na kocky alebo ju nastrúhame, pridáme nadrobno nakrájané uhorky a vajíčka, odkvapkaný hrášok s mrkvou, zmiešame s Majolenkou a nakoniec primiešame vychladnutú zmes a všetko spolu dobre premiešame.
Šalát necháme pár hodín postáť na chladnom mieste a podávame s čerstvým chlebom alebo pečivom.
Doba prípravy:
Slonie žrádlo - recepty

1 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2014. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore