piatok, 5. augusta 2011

Francúzska zelenina

Francúzska zelenina - recept
1 malý baklažán
1 malá cuketa
1 menšia paradajka
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
morská soľ
mleté čierne korenie
provensalské bylinky

Baklažán, cuketu očistíme a aj s paradajkou nakrájame na kolieska alebo kocky.
Na troche olivového oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme nakrájanú zeleninu, premiešame a podusíme 8 - 10 minút. Ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením a provensalskými bylinkami. Podávame teplé.
Doba prípravy:

Poznámka: Táto zelenina je vhodná pri oddelenej strave ako príloha k mäsu, k rybám alebo k syru.
Francúzska zelenina - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore