utorok 18. októbra 2011

Zamatové kurča na červenom víne

Zamatové kurča na červenom víne - recept
1 kurča
1 cibuľa
1 stredne veľká červená kapusta
soľ
cukor, rasca, ocot
voda
100 ml červeného vína
maslo, olej
grilovacie korenie

Kurča umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie a osolíme.
Cibuľu očistíme a pokrájame na polkolieska a kapustu na rezančeky.
Pekáč natrieme olejom rozložíme doň cibuľu a potom kapustu. Posypeme ju soľou, cukrom, rascou (podľa chuti), pokvapkáme octom a všetko dobre premiešame. Na zmes rozložíme kúsky kurčaťa (kožou hore) a posypeme ich grilovacím korením. Podlejeme trochou vody, vínom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred dokončením dáme na každú porciu mäsa kúsok masla a dopečieme.
Podávame s knedľou alebo s chlebom.
Doba prípravy:
Zamatové kurča na červenom víne - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore