pondelok 26. decembra 2011

Bylinkový kapor

Bylinkový kapor - recept
800 g kapra
2 - 3 strúčiky cesnaku
2 citróny
kôpor, petržlenová vňať
morská bylinková soľ
korenie na ryby (bez glutamanu)
grilovacie korenie (bez glutamanu)
maslo
strúhanka

Cesnak očistíme a pretlačíme.
Citróny dôkladne umyjeme, osušíme a nakrájame na kolieska.
Kapra umyjeme, osušíme, rozkrájame na porcie, ktoré osolíme, okoreníme a potrieme cesnakom.
Dno pekáča potrieme maslom, posypeme strúhankou a rozložíme nakrájané citróny. Na ne položíme porcie ochuteného kapra, ktoré posypeme nasekaným kôprom a petržlenovou vňaťou. Nakoniec rybu obložíme kúskami masla. Pekáč prikryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme 20 - 25 minút.
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninový šalátom alebo so zemiakovým šalátom.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Bylinkový kapor - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore