pondelok, 26. decembra 2011

Jahňacie na provensálsky spôsob

Jahňacie na provensálsky spôsob - recept
600 g jahňacieho mäsa zo stehna
4 strúčiky cesnaku
1/2 ČL bazalky
1 - 2 ČL provensálska zmes korenia
mleté čierne korenie
soľ, olivový olej
grilovacie korenie

Cesnak očistíme, pretlačíme, zmiešame s trochou soli, provensálskym korením a bazalkou. Do zmesi pridávame olivový olej, až kým nevznikne krémová hmota.
Jahňacie mäso odblaníme a z oboch strán mierne osolíme, okoreníme a potrieme pripravenou cesnakovou pastou. Vložíme do vymasteného pekáča, posypeme grilovacím korením, prikryjeme, dáme do vyhriatej rúry a upečieme domäkka.
Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Doba prípravy:
Jahňacie na provensálsky spôsob - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore