pondelok, 23. apríla 2012

Zelerový šalát

Zelerový šalát - recept
1 konzerva strúhaného zeleru
1 konzerva kukurice
1 konzerva ananásu (kúsky)
cca 200 g tvrdého syra
1 pór
250 g kyslej smotany (14%)
posekaná pažítka
mleté čierne korenie

Zeler, kukuricu a ananás precedíme. Dáme do misy, pridáme pór nakrájaný na kolieska, tvrdý syr nakrájaný na kocky a nakoniec pridáme kyslú smotanu. Všetko dôkladne premiešame, ochutíme korením a pažítkou. Hotový šalát dáme na pár hodín odležať do chladničky, aby sa suroviny do seba naviazali.
Podávame k pečenému mäsu alebo samostatne s čerstvým pečivom.
Doba prípravy:

Poznámka: Strúhaný zeler dostať kúpiť v Tescu alebo v Kauflande. Kúsky ananásu boli veľké, tak som ich prekrojila na menšie.
Zelerový šalát - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore