streda 16. mája 2012

Morská šťuka s baklažánom

Morská šťuka s baklažánom - recept
700 g morskej šťuky
soľ, grilovacie korenie
2 PL strúhanky
cca 70 g tvrdého syra
2 PL cesnakovej pasty
celá rasca
50 g masla
180 g grilovaného baklažánu
citrónová šťava

Plátky morskej šťuky osolíme, posypeme grilovacím korením a uložíme do vymastenej zapekacej misy.
Syr najemno postrúhame, zmiešame so strúhankou a cesnakovou pastou. Syrovú zmes rozložíme na filety ryby, posypeme celou rascou a nakoniec polejeme rozpusteným maslom. Vložíme do vyhriatej rúry na 175°C a zapekáme 30 - 40 minút. Po zapečení rybu pokvapkáme citrónovou šťavou.
Podávame s varenými zemiakmi a plátkami grilovaného baklažánu. Ozdobíme šalátom alebo rukolou.
Doba prípravy:
Morská šťuka s baklažánom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore