štvrtok, 7. júna 2012

Bravčové v alobale

Bravčové v alobale - recept
4 bravčové rezne zo stehna alebo karé
soľ, mleté čierne korenie
sójová omáčka
1 pór
2 nektarinky, jablká, hrušky
4 plátky šunky
4 lyžice vody
4 - 5 väčších zemiakov
4 ks alobalu
olivový olej na potretie

Zemiaky očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska.
Plátky mäsa zľahka naklepeme osolíme a okoreníme.
Každý kus alobalu potrieme olejom poukladáme kolieska zemiakov, ktoré osolíme a okoreníme. Na ne uložíme plátok mäsa, ktorý pokvapkáme sójovou omáčkou, posypeme pórom nakrájaný na tenké kolieska, položíme polovicu olúpanej nektarinky a prikryjeme plátkom šunky. Podlejeme lyžicou vody, alobal dobre uzavrieme, aby pri pečení nevytekala šťava. Takto si pripravíme štyri balíčky. Balíčky preložíme na plech a dáme do vyhriatej rúry na 200°C a pečieme domäkka cca 50 - 60 minút.
Doba prípravy:
Bravčové v alobale - recepty

1 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore