utorok, 26. júna 2012

Bryndzové zemiaky

Bryndzové zemiaky - recept
zemiaky
bryndza
tvrdý syr
soľ, drvená rasca
jarná cibuľka

Zemiaky umyjeme, osušíme a celé položíme na suchý plech. Vložíme do vyhriatej rúry na 180- 190°C a pečieme asi hodinu. Potom ich prekrojíme a trochu z nich vydlabeme. Striedku roztlačíme vidličkou, osolíme a ochutíme drvenou rascou. Zmiešame s bryndzou, postrúhaným syrom a nasekanou jarnou cibuľkou. Plnku vložíme do zemiakov a dáme do vyhriatej rúry na 200°C zapiecť.
Podávame s acidofilným mliekom. Želám dobrú chuť!
Doba prípravy:

Poznámka: Ak potrebujeme ušetriť čas, zemiaky namiesto pečenia v rúre uvaríme v šupke asi 15 minút.
Bryndzové zemiaky - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore