sobota, 9. júna 2012

Zámocké prsia s broskyňou

Zámocké prsia s broskyňou - recept
4 ks kuracích pŕs
soľ, mleté biele korenie
korenie gyros
grilovacie korenie
mletá červená paprika (sladká)
olivový olej
sterilizované broskyne
tvrdý syr

Kuracie prsia jemne rozklepeme, osolíme a okoreníme mletým bielym korením. Grilovacie korenie zmiešame s gyros korením a mletou červenou paprikou a touto zmesou ochutíme kuracie prsia. Necháme asi 15 minút odstáť. Potom mäso opečieme v panvici na rozpálenom olivovom oleji z obidvoch strán.
Tvrdý syr nahrubo postrúhame, sterilizované broskyne pokrájame na hrubšie kúsky.
Opečené mäso preložíme do zapekacej misy, posypeme ho strúhaným syrom, uložíme broskyne a posypeme zvyšným syrom. Podlejeme výpekom z opekania a vložíme zapiecť do vyhriatej rúry na 170°C.
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:
Zámocké prsia s broskyňou - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore