utorok, 28. augusta 2012

Indiánske rezy

Indiánske rezy - recept
4 - 5 balíčkov keksov Indián
2 vajcia
800 ml mlieka
2 krémové prášky Zlatý klas
1 vanilínový cukor
2 PL hladkej múky
100 g práškového cukru
190 g Hery
čokoládová poleva

Do 400 ml mlieka, pridáme práškový a vanilínový cukor, krémové prášky Zlatý klas, vajcia, hladkú múku a všetko spolu dôkladne rozmiešame. Zvyšné mlieko vlejeme do hrnca a necháme zovrieť. Do vriaceho mlieka vlejeme pudingovú zmes a za stáleho miešania uvaríme hustý krém, ktorý necháme mierne vychladnúť. Potom postupne pridávame zmäknutú Heru a vyšľaháme na hladký krém.
Tretinu keksov uložíme na menší suchý plech a natrieme polovicou plnky. Opäť poukladáme keksy, na ktoré natrieme zvyšnú plnku, ktorú prikryjeme zostávajúcimi keksami. Odložíme do chladničky na 10 - 12 hodín (najlepšie cez noc). Na druhý deň povrch keksov polejeme rozpustenou čokoládovou polevou, ktorú necháme stuhnúť. Potom pokrájame na rezy alebo kocky.
Doba prípravy:
Indiánske rezy - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2014. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore