sobota 1. septembra 2012

Talianske cestoviny

Talianske cestoviny - recept
500 g cestovín - špirálky, penne, kolienka
2 - 3 hydinové párky
3 malé poháre leča
1 mladá cuketa
100 - 200 g brokolice (nemusí byť)
50 g tvrdého syra
soľ

Cuketu umyjeme, nakrájame na kocky a trochu osolíme.
Suché cestoviny dobre zmiešame s cuketou, na kolieska nakrájaným párkom a lečom. Prelejeme do zapekacej misy a pridáme ružičky uvarenej brokolice. Prikryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry na 160°C a pečieme domäkka cca 60 minút. Asi 5 minút pred koncom pečenia, posypeme strúhaným syrom a necháme zapiecť.
Doba prípravy:

Poznámka: Na tanieri môžeme cestoviny pokvapkať kečupom. Recept sa dá pripraviť aj z uvarených cestovín.
Talianske cestoviny - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore