Bagetková pizza
bagetové žemle
kečup
oregano, korenie na pizzu
sterilizovaná kukurica
šunková alebo suchá saláma
paradajka
tvrdý syr nakrájaný na plátky
kečup
oregano, korenie na pizzu
sterilizovaná kukurica
šunková alebo suchá saláma
paradajka
tvrdý syr nakrájaný na plátky
Bagetky rozrežeme na polovice. Potrieme ich kečupom, posypeme oreganom, korením na pizzu, nasypeme trochu kukurice, poukladáme kolieska šunkovej salámy, ktoré zakryjeme kolieskom paradajky a plátkom tvrdého syra. Obložené bagetky rozložíme na suchý plech, vložíme do vyhriatej rúry na 200°C a zapekáme cca 10 -15 minút, kým sa syr neroztopí a bagetky nezostanú chrumkavé.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára