piatok, 7. decembra 2012

Losos v marináde

Losos v marináde - recept
680 g lososa s kožou
1 - 2 citróny
Marináda:
3 PL olivového oleja
2 PL citrónovej šťavy
1 ČL dijonskej horčice
1 - 2 ČL kečupu
1 ČL granulovaného cesnaku
1 ČL mletej červenej papriky
podľa chuti soľ, mleté čierne korenie a korenie na ryby

Všetky suroviny do marinády dobre vymiešame.
Citróny dôkladne umyjeme, osušíme a nakrájame na kolieska.
Porcie lososa umyjeme, osušíme a natrieme marinádou zo všetkých strán.
Pekáč vymastíme olejom. Na dno poukladáme kolieska citrónov, na ktoré položíme ochutené porcie lososa. Podlejeme suchým ružovým vínom a vo vyhriatej rúre na 175°C pečieme domäkka cca 15 - 20 minút.
Lososa polejeme výpekom a podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Losos v marináde - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore