pondelok, 24. decembra 2012

Pečená ryba so syrom

Pečená ryba so syrom - recept
1 vykostený kapor alebo pstruh
soľ, korenie na ryby
grilovacie korenie
tvrdý syr
maslo, strúhanka
petržlenová vňať

Filety kapra alebo pstruha umyjeme, osušíme papierovou utierkou, nakrájame na porcie, ktoré osolíme a okoreníme.
Pekáč potrieme maslom, jemne posypeme strúhankou a kožou nadol poukladáme ochutené porcie ryby. Prikryjeme, vložíme do vyhriatej rúry na 175°C a pečieme cca 10 - 15 minút podľa veľkosti ryby. Pár minút pred koncom pečenia porcie ryby posypeme najemno strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou. Odkryté vložíme späť do rúry a chvíľu zapekáme, kým sa syr neroztopí.
Podávame so zemiakovým šalátom alebo zemiakovou kašou. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Pečená ryba so syrom - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore