streda, 19. decembra 2012

Tatárske rezne

Tatárske rezne - recept
8 rezňov z kuracích pŕs
hladká múka, soľ
mleté čierne korenie
grilovacie korenie, gyros korenie
olivový olej
6 PL tatárskej omáčky
1 žĺtok
3 PL strúhaného údeného syra
1 a pol ČL hladkej múky
nasekaná petržlenová vňať

Kuracie rezne jemne naklepeme a obalíme v hladkej múke, do ktorej sme pridali soľ a ostatné koreniny.
Obalené rezne opečieme z obidvoch strán v panvici na rozpálenom oleji. Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy a podlejeme výpekom.
Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, s nastrúhaným syrom, mletým čiernym korením, hladkou múkou a nasekanou petržlenovou vňaťou.
Navrch každého opečeného rezňa navrstvíme plnku, vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a zapekáme 20 - 30 minút.
Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doba prípravy:
Tatárske rezne - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore