sobota, 12. januára 2013

Cesnaková nátierka

Cesnaková nátierka - recept
250 g jemného hrudkového tvarohu
100 g masla
100 ml sladkej smotany
5 - 7 strúčikov cesnaku (podľa chuti)
soľ, mleté biele korenie
nasekaná petržlenová vňať

Do misky prepasírujeme tvaroh, pridáme zmäknuté maslo, pretlačené strúčiky cesnaku a po lyžiciach smotanu. Zmes dobre vymiešame najlepšie pomocou elektrického šľahača. Podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme petržlenovou vňaťou, premiešame a hotovú nátierku odložíme na chvíľu do chladu.
Nátierku natrieme na kolieska rožkov alebo bagety a ozdobíme rôznou zeleninou napr: olivami, kyslou uhorkou, paradajkou, červenou a zelenou paprikou, nakladanými hubami....
Podávame ako jednohubky na pohostenie k dobrému vínu alebo k alkoholu.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Cesnaková nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore