štvrtok, 24. januára 2013

Pórová nátierka

Pórová nátierka - recept
200 g póru
100 g šunkovej salámy
150 g tatárskej omáčky
2 stredne veľké jablká
50 g postrúhaného tvrdého syra
soľ

Pór očistíme, dôkladne umyjeme a pokrájame nadrobno. Vložíme do misky, pridáme šunku posekanú na drobné kúsky, tatársku omáčku, olúpané a jemne postrúhané jablká a postrúhaný tvrdý syr. Všetko zľahka premiešame. Ak treba nátierku podľa chuti osolíme. Hotovú nátierku odložíme na chvíľu do chladu.
Nátierku môžeme natierať na chlieb alebo opečené sendvičové plátky. Dobrú chuť!
Doba prípravy:
Pórová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore